Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Μενεγάκη - Σεφερλής: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα!

Τι είπαν ο ένας για τον άλλον;
Ποιος ξεχνάει το παράπονο του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη για την "αχάριστη" Ελένη "Δεν πουλάω πια. Δεν κάνω πια για το περιεχόμενο της εκπομπής της. Τα τελευταία χρόνια δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή της είναι η αλήθεια αυτή.";

Η Ελένη Μενεγάκη και ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται πως το ξέχασαν και ίσως σύντομα τους δούμε να κουβεντιάζουν μαζί στην εκπομπή κάποιο μεσημέρι.

Ο ηθοποιός, αφού έλυσε πέρυσι την παρεξήγηση με το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και φέτος με την Ελένη. Χθες το βράδυ, καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Μάρκος Σεφερλής είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την παρουσιάστρια: "Την λατρεύω την Ελένη! Την αγαπάω"!

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη ανταπέδωσε σχολιάζοντας το σχετικό απόσπασμα: "Γεια σου ρε Μάρκο! Μπορεί κι εμείς να σε έχουμε γνωρίσει από την πρώτη μέρα χωρίς μαλλιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα είχες τρελές κατακτήσεις. Είναι πολύ ωραίος και γι' αυτό μπορεί και γεμίζει τα θέατρα μόνος του"!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...