Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μεσσηνία: ''Βροχή'' συλλήψεων για όπλα, ναρκωτικά και κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος!

Οι αστυνομικοί σχεδίαζαν από καιρό την επιχείρηση και το πρωί την υλοποίησαν...

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, με την παρουσία δύο δικαστικών λειτουργών, καθώς και την παρουσία κλιμακίου τεχνικών της ΔΕΗ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά 284 άτομα, 111 οχήματα και προσήχθησαν 47, εκ των οποίων συνελήφθησαν 13 άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, για καταδικαστικές αποφάσεις, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και τέσσερις Αφγανοί λαθρομετανάστες, ενώ βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν 4 κυνηγετικά όπλα, ένα περίστροφο, ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου, μία ξιφολόγχη, μικροποσότητα χασίς, καθώς και μεγάλος αριθμός μηχανημάτων και εργαλείων, των οποίων η νομιμότητα της κατοχής ερευνάται.

Επιπρόσθετα, ακινητοποιήθηκαν τρία οχήματα ιδιοκτησίας αλλοδαπών, γιατί κυκλοφορούσαν παράνομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Τελωνείο Καλαμάτας και κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...