Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Απήγαγαν μάνα και παιδί και την εξέδιδαν με την απειλή πως θα τους σκοτώσουν

Έζησε στα χέρια τους στιγμές φρίκης. Την απήγαγαν μαζί με το μόλις 4 ετών παιδί της , την οδήγησαν σε ένα μπαρ της Ελασσόνας όπου την ανάγκασαν να εκδίδεται με την απειλή ότι θα σκότωναν και αυτή και το παιδί.

Το μαρτύριο της 25χρονη κοπέλας από την Αλβανία τελείωσε μετά την επιτυχημένη επιχείρηση των αστυνομικών με την βοήθεια της ΕΥΠ και την σύλληψη των 3 δραστών.

Οι δράστες απήγαγαν τη γυναίκα με τη βία, και με απειλές ότι θα σκότωναν την ίδια και το μόλις τεσσάρων ετών παιδί της, την οδήγησαν σε μπαρ στην Ελασσόνα, όπου την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε πελάτες.

Στη συνέχεια και αφού δεν την χρειάζονταν άλλο έστειλαν SMS στους γονείς της και ζητούσαν λύτρα 100.000 ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς της κοπέλας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκε η 25χρονη στην Ελασσόνα και απελευθερώθηκε. Συνελήφθησαν ο 51χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ, ένας ακόμα Έλληνας 45 ετών και ένας 23χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται έξι ακόμα άτομα.Σ

την κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την εκβίαση, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...