Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ιερέας-σάτυρος ομολόγησε πως κακοποίησε σεξουαλικά 280 αγοράκια

Ο Γερμανός καθολικός ιερέας Αντρέας Λ (δεν δίνεται στη δημοσιότητα το επίθετό του) ομολόγησε σήμερα σε δικαστήριο στην πόλη Μπράουνσβεϊγκ ότι έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε 280 ανήλικα αγόρια, ανάμεσά τους και τρία παιδιά που οι γονείς τους έκαναν την καταγγελία στις αρχές.

Ο ιερέας ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 9χρονο γιο μιας χήρας με την οποία διατηρούσε και δεσμό, και όταν η μητέρα του παιδιού τον απομάκρυνε από τον γιο της, ο ιερέας φρόντισε να προσεγγίσει δύο αδέλφια ηλικίας 9 και 13 χρονών στα οποία έστειλε μια επιστολή στην οποία βασίστηκε και η εισαγγελική έρευνα για να στοιχειοθετήσει το κατηγορητήριο.

Ο ιερέας συνελήφθη το περασμένο καλοκαίρι ύστερα από κατηγορία της χήρας και του γιου της που πλέον είναι 13 χρονών.

Ο ιερέας ομολόγησε ότι προσέγγισε μέσω της χήρας τον ανήλικο γιο της, του πρόσφερε πανάκριβα δώρα όπως κάμερα και κινητά τηλέφωνα και πήγαινε συχνά μαζί του σε εκδρομές. Σύμφωνα με την απολογία του ο ιερέας κακοποιούσε το παιδί ακόμα και τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ ομολόγησε πως έκανε σεξ με το παιδί κατά την διάρκεια εκδρομής τους στη Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, αλλά και σε εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα της κεντρικής Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το BBC στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερέα βρέθηκαν περισσότερες από 2800 φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό από ανήλικα αγόρια, ανάμεσά τους και αρκετά από τα θύματά του.

Αυτό που σοκάρει είναι ότι ο ιερέας επιμένει πως θεωρούσε πως τα αγόρια συναινούσαν και ισχυρίζεται πως δεν βρίσκει τίποτα το κακό στις πράξεις του. Όταν ερωτήθηκε αν είναι παιδόφιλος, απάντησε [θα ήταν λάθος να πω όχι, αλλά ούτε το ναι είναι σωστή απάντηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...