Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Χένρι Χιμένεθ βλέπει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ

 Τον επιθετικό της Μπολόνια, Χένρι Χιμένεθ, βολιδοσκοπεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Ovaciondigital» από την Ουρουγουάη, ο 25χρονος επιθετικός από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει μια από τις πολλές του οψιόν τους Ερυθρόλευκους.

«Ο Χένρι Χιμένεθ έχει πολλές επιλογές να αποχωρήσει από την Μπολόνια, o παίκτης δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής και δύο ομάδες “μάχονται” για την απόκτησή του», είναι η πρώτη αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Στη συνέχειά του, τονίζεται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο Χιμένεθ συμπεριλαμβάνονται η Τορίνο και ο Ολυμπιακός.

«Από τη μία μεριά, η Τορίνο, που μετέχει στην Serie B και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, έχει κάνει πρόταση 450.000 ευρώ ανά χρόνο, όσα παίρνει στην τωρινή ομάδα του, Ωστόσο, από την Ιταλία “βγαίνει” πως ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα μετέχει στις διαπραγματεύσεις και είναι πρόθυμος να καταβάλει στον Χιμένεθ συμβόλαιο 500.000 ευρώ ετησίως. Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες», καταλήγει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...