Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Έθαψε ζωντανή την αρραβωνιαστικιά του

Σε 20 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο της Αγγλίας, ο Μάρσιν Κάσπρζακ, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Μισελίνα Λεβαντόφσκα.

Ο 26χρονος μαζί με τον 18χρονο φίλο του Πάτρικ Μπόρις είχαν απαγάγει την 27χρονη Μισελίνα, την είχαν δέσει, την φίμωσαν και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία σε δάσος κοντά στο Γιορκσάιρ. 
Εκεί την έθαψαν ζωντανή μέσα σε ένα ξύλινο κιβώτιο το οποίο στη συνέχεια κάλυψαν με χώμα και φύλλα και έριξαν από πάνω ένα τεράστιο κλαδί δέντρου. 
Η Μισελίνα κατάφερε να βγει από το κιβώτιο, ύστερα από μια ώρα, αφού πρώτα έκοψε τα δεσμά της με την πολύτιμη πέτρα που είχε η βέρα της.

Ο Μαρσίν καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση, ενώ ο φίλος του κατηγορείται μόνο για απαγωγή και θα εκτίσει ποινή 4,5 ετών σε φυλακές ανηλίκων. Στην περίπτωση του Μαρσίν όμως ο δικαστής έκρινε πως ήταν πρόθεσή του να την αφήσει εκεί για να πεθάνει και να μην την βρει κανείς ενώ δήλωσε πως θεωρεί επαχθές το έγκλημα γιατί δεν μπορεί να φανταστεί κάτι χειρότερο από το να σε θάψουν ζωντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...