Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κρήτη: Η δασκάλα του σεξ έλεγε στους μαθητές να τρώνε κρητικό λάδι και τυρί για να... δυναμώσουν

Την παραίτηση της υπέβαλε η ιέρεια του σεξ, η δασκάλα από την Κρήτη που κατηγορείται για αποπλάνηση 15χρονου, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σε βάρος της, η οποία περιλαμβάνει την κατάθεση του 15χρονου, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η 22χρονη συμβούλευε τους ανήλικους να καταναλώσουν ελαιόλαδο και κρητικό τυρί για να... δυναμώσουν.

 Τα «κατορθώματα» της 22χρονης δασκάλας δεν τελειώνουν με την αποπλάνηση του 15χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της και εντοπίσθηκαν, στο προφίλ της στο facebook,  πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι ανήλικοι που εμφανίζονται σε άσεμνες φωτογραφίες μαζί της.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω facebook και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσε σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΚΡΗΤΗ: Δασκάλα είχε ερωτικές επαφές με ανήλικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...