Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

M. Σεφερλής: Έχει απατήσει τη γυναίκα του; Η "άπαντηση" της ίδιας...

Αποκαλύψεις για την προσωπική και ερωτική του ζωή έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στον Πέτρο Κωστόπουλο: Ισχυρίστηκε ότι αρέσει πολύ στις γυναίκες και στο ερώτημα αν έχει απατήσει την όμορφη σύζυγό του υπήρξε κατηγορηματικός...

«Κατ' αρχήν θα πρέπει να σας πω ότι δεν... πάω με τη γυναίκα μου, γιατί δεν πάω με παντρεμένες», είπε κι έγινε χαμός στο ακροατήριο του Πέτρου! Παραδέχτηκε ότι φλερτάρει (γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είπε χαρακτηριστικά κάνοντας και την αναλογη χειρονομία), ωστόσο τόνισε ότι πάνω απ' όλους και όλα είναι ο γιος του Χάρης και η γυναίκα του! Τώρα, όσον αφορά στο τι είναι αυτό που αρέσει στις γυναίκες πάνω του, απάντησε ότι εκτός από την... ομορφιά του είναι προφανώς και το χιούμορ του!

Η "απάντηση" της όμορφης Έλενας Τσαβαλιά δόθηκε στο markos.tv προκαταβολικά, την Τετάρτη το βράδυ στη θεατρική παράσταση "Κατάδικός σου" με την Ελένη Ράντου, όπου και τη συναντήσαμε. Όταν της θέσαμε υπόψιν ότι το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 λέει ότι ο Μάρκος θα αποκαλύψει γιατί αρέσει στις γυναίκες, εκείνη μας απάντησε: «Α, ωραία, να κάτσω να δω για να μάθω κι εγώ»!

Μία ευτυχισμένη οικογένεια από την οποία δεν λείπει σίγουρα το χιούμορ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...