Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Αλέξανδρος Παρθένης παντρεύεται την Κατερίνα Θάνου!

Γαμπρός θα ντυθεί σύντομα ο Αλέξανδρος Παρθένης, καθώς αυτός και η σύντροφός του, Κατερίνα Θάνου, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η είδηση του γάμου τους προκάλεσε έκπληξη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς η σχέση του μοντέλου με την αθλήτρια δεν ήταν γνωστή. Εκτός από ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντος του ζευγαριού, οι υπόλοιποι ενημερώθηκαν για το γάμο μέσω της αγγελίας που έβαλαν στην εφημερίδα «Εστία», ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα.

Η αγγελία, η οποία δημοσιεύτηκε την Τρίτη, αναφέρει: «Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής».

Το Yupi.gr επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Παρθένη προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, ο οποίος, απάντησε ευγενικά πως εδώ και τρία χρόνια είναι απόφασή του να μην μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Παρά το γεγονός πως στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είναι μαζί, καμία από τις δυο πλευρές δεν το είχε επιβεβαιώσει, ενώ στις λίγες εμφανίσεις που τους είχε εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός, φαινόταν ότι υπήρχε οικειότητα μεταξύ τους, αλλά όχι ερωτική σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...