Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

F1: Τι είπαν Massa και Alonso

Στο χειμερινό θέρετρο Madonna di Campiglio η Ferrari μαζί με την Ducati συνεχίζουν το παραδοσιακό Wrooom. Μετά από τους Domenicali και Montezemolo χθες ήταν η μέρα των δυο οδηγών.

Την αρχή έκανε ο Massa ο οποίος είπε ότι είναι αισιόδοξος για το 2012 και πιστεύει πως αυτή θα είναι η χρονιά που θα του διασφαλίσει το μέλλον. Τόσο ο Domenicali όσο και ο Montezemolo είπαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι εάν δεν φέρει αποτελέσματα το μέλλον του δεν θα είναι στο Maranello.

Felipe Massa driving for Scuderia Ferrari at t...
Image via Wikipedia
«Φυσικά και θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, το βλέπω από την δική μου πλευρά αλλά είναι αλήθεια ότι θα είναι και για τους άλλους. Είναι μια σαιζόν στην οποία θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, και για μένα προσωπικά είναι πολύ σημαντική γιατί σίγουρα θέλω να κάνω περισσότερα από ότι έκανα πέρσι και το 2010. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός», είπε ο Βραζιλιάνος.

Θα μπορέσει να χτυπήσει τον Alonso ; «Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δώσω την μάχη με τον Fernando και όχι μόνο να είμαι το ίδιο γρήγορος, αλλά να κάνω ταχύτερο χρόνο», σχολίασε.

O Alonso από την πλευρά του είπε ότι αισιοδοξεί για το 2012 ενώ είχε ειδική αναφορά στον φίλο του Robert Kubica. Σε ερώτηση για τον οδηγό που φοβάται περισσότερο ο Ισπανός τόνισε : «Για μένα ο καλύτερος είναι ο Robert Kubica και του εύχομαι το καλύτερο. Μίλησα μαζί του χθες και είμαι σίγουρος ότι όταν επανέλθει θα είναι ο καλύτερος του γκρουπ».

Ο Kubica βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως πιθανότερος αντικαταστάτης του Felipe Massa. Ο Domenicali είπε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν πλάνα για να δοκιμάσει ο Πολωνός σε μονοθέσιο της κόκκινης ομάδας όταν αναρρώσει, ενώ ο Alonso όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα αντικατάστασης του Massa με τον Kubica στο μέλλον είπε : «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Felipe ...». Το πιστεύουμε αυτό Fernando ...

 Gocar
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...