Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Στην Ευελπίδων οι 14 χρυσαυγίτες - 3 γυναίκες μεταξύ των οποίων η ανθυπαστυνόμος


Πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή των υπολοίπων συλληφθέντων για την υπόθεση τηςΧρυσής Αυγής, από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην οδό Ευελπίδων


Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο πυρηνάρχης ή πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, κ. Πατέλης, ο οποίος είχε ενεργή δράση στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, τηλεφωνώντας στον βουλευτή κ. Λαγό, σύμφωνα με τις δικαστικές πηγές.

Παράλληλα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο εν ενεργεία αστυνομικοί για συμμετοχή στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα ανθυπαστυνόμος που ανήκε στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Τα υπόλοιπα 14 άτομα που έχουν συλληφθεί φέρονται να εμπλέκονται στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και εις βάρος τους έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία αυτόφωρης σύλληψης.

Kαι τα 14 άτομα προσπαθούσαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους είτε βάζοντας μπουφάν στα κεφάλια τους, άλλοι φορούσαν γυαλιά ηλίου, ενώ στο τέλος με ένα μαντήλι στο κεφάλι ήταν η ανθυπαστυνόμος με το οπλοστάσιο στο σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...