Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κάρολος Παπούλιας βραβεύει την Αγγελική- Τιμή στην αστυνομικό που συνέλαβε τον Ρουπακιά

Εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αναμένεται να καλέσει την αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία συμμετείχε ενεργά στη σύλληψη του Γιώργου Ρουπακιά μετά τη φονική επίθεση στον 34χρονο ράπερ Παύλο Φύσσα.


Ο κ. Παπούλιας προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τιμήσει την 24χρονη Αγγελική «ώστε να προβάλλονται τα ωραία παραδείγματα». 

Πρόκειται για την νεαρή ένστολο που έγινε γνωστή ως «η όμορφη Αγγελική», λόγω του παρουσιαστικού της. Όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, η 24χρονη κατάφερε και ακινητοποίησε το δράστη και προχώρησε στη σύλληψή του πριν εκείνος καταφέρει να διαφύγει. Ακολούθως εντόπισε το ματωμένο μαχαίρι που πρόλαβε να πετάξει ο Ρουπακιάς και στη συνέχεια επέστρεψε στον τραυματισμένο Παύλο Φύσσα με τον οποίο παρέμεινε - προσπαθώντας να τον εμψυχώσει- μέχρι που εκείνος ξεψύχησε.

Όπως είχε αποκαλύψει το Έθνος, η Αγγελική, η οποία το μοιραίο βράδυ περιπολούσε με άλλους τρεις συναδέλφους της στον τόπο της δολοφονίας, γεννήθηκε στη Νίκαια το 1989. Παράλληλα, όμως, της αρέσει να ζει με την αδρεναλίνη στα ύψη, αφού συμμετέχει στην ομάδα των περίπου 100 γυναικών της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούν με μοτοσικλέτες στη Νίκαια, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα, στον Πειραιά και σε γειτονιές της Δυτικής Αττικής για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...