Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ρόδος: Για κακούργημα ο γυμνασιάρχης που παρενοχλούσε 14χρονη

Ο ίδιος ο εκπαιδευτικός αρνείται ότι παρενόχλησε την ανήλικη μαθήτρια και απέδωσε όσα του καταλογίζονται σε παρεξήγηση λόγω της... αυξημένης κοινωνικότητάς του


Προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Οκτωβρίου ζήτησε και πήρε ο 56χρονος διευθυντής Γυμνασίου της Ρόδου που εμφανίστηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που του άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών.

Η δικαστική έκβαση που θα έχει η υπόθεση θα κρίνει και την εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του γυμνασιάρχη, αφού το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο στη Σύρο θα περιμένει τι θα προκύψει από την απολογία του για να αποφασίσει αν θα απολυθεί ή όχι. Στο μεταξύ, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έθεσε τον 56χρονο διευθυντή σε προσωρινή αναστολή ενός μηνός.

Ο ίδιος ο εκπαιδευτικός αρνείται ότι παρενόχλησε την ανήλικη μαθήτρια και απέδωσε όσα του καταλογίζονται σε παρεξήγηση λόγω της... αυξημένης κοινωνικότητάς του! Πάντως, οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου που ερεύνησαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα τις καταγγελίες της 14χρονης μαθήτριας έχουν παραδώσει στον εισαγγελέα ανηλίκων αρκετά στοιχεία. Ο υπολογιστής που είχε στο γραφείο του ο 56χρονος γυμνασιάρχης κατασχέθηκε και εστάλη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ερευνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...