Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πήραν “φωτιά” τα social media για τη Χρυσή Αυγή! Τι λένε οι επώνυμοι για τις εξελίξεις;

“Φωτιά” έχουν πάρει τα social media τις τελευταίες ώρες μετά τις εξελίξεις με τις συλλήψεις Βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής. 


Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν και πολλοί από αυτούς παίρνουν θέση και σχολιάζουν όλα όσα γίνονται από το πρωί.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook:

“Για τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών να εξηγήσουμε σε όσους δεν καταλαμβάνουν (ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ή στραβώνουν ή εξισώνουν) ότι η Δικαιοσύνη τους περνάει βραχιολάκια ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Και για τους συμψηφισμούς που κάνουν ορισμένοι: Όταν οι πολιτικοί του συνταγματικού τόξου αρχίζουν να σκοτώνουν, να μαχαιρώνουν, να δολοφονούν τότε να τους κάνουν παρέα. Ας κοιτάξουμε όμως κι εμείς την τύφλα μας όταν ψηφίζουμε: Γιατί τους πολιτικούς και τις πολιτικές έχουμε τρόπο να τους τιμωρήσουμε και δεν το κάνουμε. Άργησε πολύ να κινηθεί η Δικαιοσύνη με τους ναζί. Τουλάχιστον τώρα ας μην κάνουν πίσω. Είναι η γνωστή (και σωστή) η φράση του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη: Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου μια κουβέντα επί προσωπικού: Πάνω από ένα χρόνο τώρα είμαι στοχοποιημένη από αυτούς τους συμμορίτες κι έτρεχα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προστατέψω τον εαυτό μου. Κι επειδή συνέχισα να γράφω για τους φασίστες και τα συσσίτια του μίσους οι απειλές κλιμακώνονταν. Οπότε ναι, είναι μια καλή μέρα σήμερα... Για μένα. Την κόρη του Κύπριου και της Μικρασιάτισσας... Για μένα την απόγονο των προσφύγων που κάποιοι αποκαλούσαν τουρκόσπορους! Για όλους εμάς... Ή σχεδόν όλους!”

Τα σχόλιά τους για τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών έκαναν ο Αντώνης Σρόιτερ, η Μαρία Μπακοδήμου, η Σία Κοσιώνη, ο Αντίνοος Αλμπάνης και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...