Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώην μέλος Χρυσής Αυγής: Ηθελαν νεκρό τον Παύλο Φύσσα – Θα έχουμε κι άλλες δολοφονίες [βίντεο]

Σοκάρει η εξομολόγηση πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος, τον ήθελαν νεκρό και προειδοποίησε πως θα ακολουθήσουν «κι άλλες δολοφονίες».


Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που παραδέχεται πως έχει πάρει μέρος σε επιθέσεις, ανέφερε πως ο Παύλος Φύσσας είχε ενοχλήσεις εξαιτίας των τραγουδιών του που μιλούσαν για την Χ.Α. Σε ερώτηση για το αν ο 34χρονος ήταν στόχος η απάντησή του ήταν καταφατική και σε ερώτηση για το αν τον ήθελαν νεκρό απάντησε: «Ναι. Το είχε πει ο Ρουπακιάς ότι αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή δεν θα είναι ζωντανός».

Χαρακτήρισε τον δολοφόνο του 34χρονου μισθοφόρο της οργάνωσης και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης τόνισε: «Πάντως θα κυνηγήσουν τους αριστερούς πάρα πολύ. Δηλαδή θα φτάσουν σε σημείο να έχουμε και άλλες δολοφονίες».

Ακόμη αναφέρθηκε στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής, τον τρόπο που γινόταν η εκπαίδευση των «ταγμάτων εφόδου», ενώ έκανε λόγο για εν ενεργεία αστυνομικούς που παρέχουν προστασία στο κόμμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει αστυνομικός στην Ασφάλεια που παίρνει καταθέσεις μαρτύρων και αυτές μετά βρίσκονται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. «Είναι μία οργάνωση που έχει διπλαρώσει του πάντες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι υπάρχει πρόσβαση και στο Στρατό.

Μάλιστα, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα εξαιτίας της απόφασής του να αποχωρήσει από την οργάνωση έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ομολογία σοκ πρώην χρυσαυγίτη από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...