Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας


Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρονται αυτή την ώρα από τη ΓΑΔΑ οι 19 συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Έχει διακοπεί σε όλη τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και μπροστά από τα δικαστήρια. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ ακυρώθηκαν όλα τα αυτόφωρα που επρόκειτο να δικαστούν το απόγευμα.

Θυμίζουμε ότι οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι 19 και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας της Χ.Α Νίκος Μιχαλολιάκος , οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μίχος, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας Γ. Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά και οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι στελέχη της Χ.Α.

Λίγη ώρα πριν την άφιξη των συλληφθέντων, κατέφθασαν στο χώρο των δικαστηρίων, τόσο η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, όσο και η κόρη του, Ουρανία.


Αναζητείται ο βουλευτής Επικρατείας Χρ. Παππάς ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παρουσιασθεί στην αντιτρομοκρατική ενώ αναζητούνται και άλλα 12 άτομα.

Περίπου 50 άτομα, υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται συγκεντρωμένα έξω από τα δικαστήριο της Ευελπίδων. Νωρίτερα έγινε τηλεφώνημα για βόμβα, ενώ μετά από εντολή, αφού είχε εκκενωθεί προσωρινά ο χώρος, επέστρεψαν τα δημοσιογραφικά συνεργεία στο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...