Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις:Ταυτοποιήθηκαν 5 άτομα που μίλησαν με τον Ρουπακιά πριν σκοτώσει τον Φύσσα

Πέντε άτομα τα οποία συνομίλησαν με τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά λίγο πριν ή και λίγο μετά τη δολοφονία, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες και αναμένεται να κληθούν στον εισαγγελέα για να καταθέσουν. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Τοvima.gr οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν πέντα άτομα με τα οποία συνομίλησε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα λίγο πριν  ή και λίγο μετά τη μοιραία επίθεση.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις των εκπροσώπων των κομμάτων στον Αρειο Πάγο για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα στον αντιεισαγγελέα κ. Βουρλιώτη, κατέθεσαν η Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ, ενώ αναμένονται και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Στο μεταξύ, εντοπίστηκε μάρτυρας, ο οποίος θέλει να καταθέσει για τη δράση της Χρυσής Αυγής, και αναμένεται να προσέλθει και αυτός στο εισαγγελικό γραφείο.

Ο κύκλος των υποθέσεων που θα εξετάσει ο εισαγγελέας, για να κρίνει εάν συντελείται το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, θα διευρυνθεί λόγω συμπληρωματικής παραγγελίας της αντιεισαγγελέα του Αρείoυ Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη προς όλες τις εισαγγελίες της χώρας να αποστείλουν σχετικές δικογραφίες, ενώ νέα στοιχεία έχουν σταλεί και από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η δικογραφία της επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Εν τω μεταξύ  από το πρωί καταθέτουν δημοσιογράφοι του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου, γιατροί που έχουν στο παρελθόν γνωματεύσει έπειτα από επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν δεχθεί επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...