Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Απαγορεύτηκε η συγκέντρωση των ΛΟΚατζήδων με απόφαση της η ΕΛ.ΑΣ

Από 6 το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση της συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος


Την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης για αύριο, Σάββατο, συγκέντρωση τον εφέδρων ΛΟΚατζήδων στην πλατεία Συντάγματος απαγόρευσε «για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας»  η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, από 6 το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας) – Φιλελλήνων – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Λ. Β. Όλγας – αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου – αριστερά Λ. Β. Σοφίας – δεξιά Πλουτάρχου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – Κανάρη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Καποδιστρίου – αριστερά Γ’ Σεπτεμβρίου –δεξιά Σατωβριάνδου – Σωκράτους – αριστερά Λυκούργου – αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...