Οι Έλληνες που έκαναν σεξ τέσσερις ή περισσότερες φορές μέσα στην εβδομάδα, κέρδιζαν περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους συναδέλφους τους, που δεν ήταν τόσο... τυχεροί
Το να έχει κανείς ενεργή σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με πολλές έρευνες κάνει τον άνθρωπο χαρούμενο και πιο υγιή. Με βάση νέα μελέτη, όμως, που διεξήχθη στη χώρα μας, όσο πιο πολύ σεξ κάνει κανείς, τόσο πιο γεμάτο είναι το πορτοφόλι του!
Πιο αναλυτικά, οι Έλληνες που έκαναν σεξ τέσσερις ή περισσότερες φορές μέσα στην εβδομάδα, φαίνεται πως έβγαζαν περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους συναδέλφους τους, που δεν ήταν τόσο... τυχεροί.
«Οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να αγαπούν και να αγαπιούνται (σεξουαλικά, αλλά και μη). Ελλείψει αυτών των στοιχείων, πολλοί γίνονται ευαίσθητοι στη μοναξιά, την κοινωνική ανησυχία και την κατάθλιψη που μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική τους ζωής», υποστηρίζει ο Νίκος Δρυδάκης. συγγραφέας της συγκεκριμένης μελέτης, που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο από το Ινστιτούτο Μελέτης για την Εργασία στη Γερμανία.
Ο κ. Δρυδάκης, λέκτορας Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Angila Ruskin στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας, εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα που συλλέχθηκαν με δείγμα 7.500 άτομα ηλικίας 26 έως 50 που ζούσαν στην Ελλάδα από το 2008 έως το 2009.
Οι συμμετέχοντες καλούνταν να απαντήσουν, μεταξύ άλλων, πόσες φορές την εβδομάδα έκαναν σεξ, αν εργάζονταν ή ήταν άνεργοι, πόσα χρήματα έβγαζαν και πόσες ώρες δούλευαν σε εβδομαδιαία βάση.
Βάσει των συμπερασμάτων της έρευνας, άτομα που είχαν σεξουαλική επαφή τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα έβγαζαν 5% περισσότερα χρήματα από εκείνους που έκαναν σεξ λιγότερο.
Ο κ. Δρυδάκης είπε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εκείνοι που έκαναν περισσότερο σεξ είχαν επίσης περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν χαμηλότερα ποσοστά διαβήτη, αλλά και να μην νοσήσουν από καρδιακές παθήσεις ή και να πάθουν αρθρίτιδα.
Ακόμη, όσοι άνθρωποι είχαν προβλήματα υγείας και έκαναν σεξ πιο συχνά είχαν περισσότερες πιθανότητες να βγάλουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με εκείνους που έκαναν λιγότερο σεξ.
Η τάση αυτή μάλιστα δεν φαίνεται να επηρεάζεται ακόμα και όταν συντρέχουν άλλοι παράγοντες σύγκρισης, όπως η τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο σεξουαλικός προσανατολισμός (γκέι, στρέιτ, κ.ά.) ή το επάγγελμα που ακολουθεί κανείς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε το σχόλιό σας!