Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Για το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ: Αλληλοκατηγορίες ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης

«Άνθρακες ο θησαυρός» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα της επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ. «Αμηχανία και μικροψυχία για το πετυχημένο ταξίδι του πρωθυπουργού» καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου.

«Η κυβέρνηση προσπάθησε να επενδύσει επικοινωνιακά στο ταξίδι στις ΗΠΑ αλλά στην ουσία απέτυχε, γιατί ο κ. Σαμαράς ούτε ήθελε, ούτε μπορούσε να ψελλίσει τίποτα, όντας ο ίδιος σε ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία και προσδεδεμένος στο άρμα της κας Μέρκελ και της μνημονιακής λιτότητας» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σχεδιάζει νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα το φθινόπωρο, ενώ τόνισε ότι η «μνημονιακή δικομματική κυβέρνηση στέλνει χιλιάδες πολίτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην ανεργία» και «διαλύει ολόκληρους τομείς του κοινωνικού κράτους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «δεν είναι μακριά η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της, με το ταυτόχρονο άνοιγμα νέων δρόμων για μια κυβέρνηση της αριστεράς, κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αντέτεινε ότι «οι σκληρές προσπάθειες των Ελλήνων αναγνωρίζονται και η πατρίδα μας αναβαθμίζεται». Επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ούτε θέλει, ούτε μπορεί να αντιληφθεί τί σημαίνει ευθύνη».

Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...