Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Χαλκιδική: Στα καταστήματα για ελέγχους ακόμα ένα βράδυ οι αστυνομικοί


Για άλλη μία νύχτα αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και κάθε είδους καταστήματα υγειονομικούς ενδιαφέροντος σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 128 παραβάσεις και συνελήφθησαν 21 άτομα που θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες ΔΟΥ για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Από το σύνολο των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, 29 αφορούσαν φορολογικές και διοικητικές παραβάσεις, 67 συνδέονται με παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 14 για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, 9 για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, ενώ, επιπλέον, διαπιστώθηκαν τέσσερις διοικητικές παραβάσεις για μη καταχώρηση προσωπικού στο ΙΚΑ, τρεις για τροποποίηση ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο για στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα.

Όσον αφορά τους συλληφθέντες, οι εννέα κατηγορούνται για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλοι πέντε για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης.
Ακόμη, τρεις συνελήφθησαν για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, δύο για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ένας για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια μέθης, ενώ, για ένα άτομο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του τελευταίου 24ωρου ελέγχθηκαν 261 άτομα και 347 οχήματα, ενώ, όπως επισημαίνεται οι επιχειρήσεις αυτές θα συνεχιστούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...