Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Ανατροπές για 6.028 εκπαιδευτικούς


Χιλιάδες εκπαιδευτικοί ετοιμάζουν βιαστικά τις αποσκευές τους για να υπηρετήσουν σε άλλες σχολικές μονάδες από τον Σεπτέμβριο. Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τον προγραμματισμό για τις μετατάξεις στα δημοτικά σχολεία καθώς και για το πλεονάζον προσωπικό.

Τον αριθμό των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται υποχρεωτικά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και αυτών που πλεονάζουν, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με τους πίνακες ανά περιφέρεια, περιοχή και ειδικότητα, πλεονάζουν συνολικά 6.028 εκπαιδευτικοί εκ των οποίων οι 4.712 μετατάσσονται υποχρεωτικά σε δημοτικά σχολεία και σε διοικητικές θέσεις φορέων του υπουργείου Παιδείας.

Οι υπόλοιποι 1.316 που συνεχίζουν να πλεονάζουν μετά και τις υποχρεωτικές μετακινήσεις, θα τοποθετηθούν σε κενές θέσεις σχολικών μονάδων των περιοχών τους.

Όπως προκύπτει από την υπουργική απόφαση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, χιλιάδες εκπαιδευτικοί θα μετακινηθούν υποχρεωτικά το επόμενο σχολικό έτος, με βάση κριτήρια που ορίζει το υπουργείο Παιδείας.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τον πίνακα με τους εκπαιδευτικούς που πλεονάζουν ανά περιφέρεια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...