Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Δέκα Πακιστανοί και Αφγανοί απέδρασαν από την Αμυδγαλέζα


Αναζητούνται  από την αστυνομία οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι κατάφεραν να διαφύγουν από το κλειστό κέντρο φιλοξενίας μεταναστών 

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές καθώς μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των κρατουμένων στο κέντρο φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δέκα μετανάστες έχουν αποδράσει από το κέντρο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πρόκειται για οκτώ Πακιστανούς και δύο Αφγανούς.  Επιπλέον κατά τις περιπολίες που πραγματοποιούν από το βράδυ του Σαββάτου οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθησαν 14 μετανάστες στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, έχουν ταυτοποιηθεί, μέχρι τώρα, για την εμπλοκή τους στα επεισόδια, 41 αλλοδαποί. Πρόκειται για 17 Πακιστανούς , εννέα Αφγανούς 14 υπηκόους από Μπαγκλαντές και έναν Μαροκινό , οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ εξετάζεται η υπαίτια συμμετοχή και άλλων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της στάσης κρατουμένων, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της αντίστασης, της απόδρασης και της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...