Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ με πέτρες κατά λεωφορείου την ώρα της κηδείας του 19χρονου


Κηδεύεται αυτή την ώρα στο νεκροταφείο Περιστερίου ο Θανάσης Καναούτης, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης πέφτοντας από τρόλεϊ, μετά από διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων. 

Πλήθος περίπου 3.000 ατόμων, φίλων του νεαρού και απλών πολιτών, έχουν κατακλύσει τον χώρο, ακόμη και έξω από το νεκροταφείο.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της πορείας του πλήθους που κατευθυνόταν προς την κηδεία, όταν ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες κατά λεωφορείου.

Το λεωφορείο στο οποίο ξέσπασε η οργή ομάδας νεαρών που συμμετείχαν στην πορεία, λίγο πριν την κηδεία του Θανάση Καναούτη Στο λεωφορείο που δέχτηκε την επίθεση εγκλωβίστηκαν επιβάτες, οι οποίοι στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα. Εκτιμάται ότι υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς στο οδόστρωμα υπάρχουν εμφανή ίχνη αίματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Η οργισμένη μαρτυρία της γυναίκας που είπε να πληρώσει το εισιτήριου του 19χρονου [βίντεο

Τι αναφέρει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου του 19χρονου


ΤΩΡΑ- Ένταση στο Περιστέρι από διαδηλωτές-φίλους του 19χρονου Θανάση

VIDEO KAI PHOTOS: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 19χρονου - Το απόγευμα η κηδεία του

Αυτός είναι ο 19χρονος που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος Θανάσης, ο οποίος πήδηξε από το τρόλεϊ ενώ αυτό κινούνταν γιατί βρέθηκε να μην έχει εισιτήρι...
 
- Τι λέει ο πατέρας του 19χρονου επιβάτη «Έχασα το παιδί μου γιατί κάποιος αποφάσισε να το “παίξει καπετάνιος” για ένα ευρώ».  Είναι η σ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...