Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Στην εντατική νοσηλεύονται πατέρας και κόρη μετά την τραγωδία στο Αργος

Η κοπέλα υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση - Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της


Στην εντατική νοσηλεύονται πατέρας και κόρη μετά την τραγωδία στο Αργος
Αστυνομικοί ερευνούν το σημείο που πυροβολήθηκε η κοπέλα (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σε μονάδες εντατικής θεραπείας μεταφέρθηκαν σήμερα, Τρίτη, το πρωί ο 47χρονος επιχειρηματίας που αυτοπυροβολήθηκε, έχοντας νωρίτερα πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του στο κέντρο του Αργους. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. Η κοπέλα το βράδυ της Δευτέρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα και σήμερα το πρωί διακομίσθηκε στην εντατική του ΚΑΤ, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας της, με πολύ σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο, μεταφέρθηκε στην εντατική άλλου νοσοκομείου.

Ο επιχειρηματίας που έτρωγε το μεσημέρι της Δευτέρας με την ανήλικη κόρη του σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Αργος, σε κάποια στιγμή που η κόρη του πήγε στο περίπτερο, την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος στο παρελθόν διατηρούσε με τον αδελφό του επιχείρηση εμπορίας τσιγάρων και ήταν γνωστός στην κοινωνία του Άργους. Έμενε μόνος του ενώ η κόρη του διέμενε μαζί με την εν διαστάση σύζυγο του. Μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν εξακριβώσει τα κίνητρα του 47χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...