Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Καλός ο καιρός την Κυριακή, αλλά με σποραδικές βροχές στη Βόρεια Ελλάδα

Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κατά τόπους στη Μακεδονία, στην Ήπειρο και στη Βόρεια Θεσσαλία, περιμένουμε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή σημαντική εξασθένηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...