Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Δύο φορές είχε ξανασυλληφθεί ο «δράκος» των σχολείων - Έστηνε ενέδρες και ασελγούσε σε ανήλικες

Τέλος στον εφιάλτη γονέων και μαθητών της Αττικής έβαλε η ΕΛ.ΑΣ με τη σύλληψη του δράκου με τα ...πολλά δίκυκλα που έστηνε ενέδρες έξω από σχολεία και αφού αποπλανούσε ανήλικες, στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους.

Ο δράστης, ένας 40χρονος, πατέρας παιδιού ηλικίας 18 ετών, εργάζονταν σε εταιρία ταχυμεταφορών και αναζητείτο από την αστυνομία εδώ και πέντε χρόνια.

Διέφευγε γιατί κάθε φορά, λόγω του επαγγέλματός του, είχε τη δυνατότητα να προσεγγίζει τα κορίτσια με διαφορετική μοτοσικλέτα που έπαιρνε από τη δουλειά του. Κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί δύο φορές για το ίδιο αδίκημα και είχε αποφυλακιστεί.



Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομία, ο συλληφθείς που για να πλησιάζει τα κορίτσια, παρίστανε τον αστυνομικό, είχε επιτεθεί σε 21 κορίτσια από 8 έως 14 ετών τα τελευταία πέντε χρόνια και έως σήμερα τον έχουν αναγνωρίσει οκτώ από τα θύματά του.

Κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί δύο φορές, το 1995 και το 2005 για ασέλγεια σε βάρος κοριτσιών κάτω των 12 ετών, είχε καταδικαστεί εκτίοντας ποινές φυλάκισης.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στα Πετράλωνα, καθώς λίγο νωρίτερα είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικη.

Όπως έγινε γνωστό από τη αστυνομία, ο δράστης παρακολουθούσε τα κορίτσια που είχε στοχοποιήσει και πήγαινε στο σχολείο τους όταν σχολούσαν.

Προσποιούμενος τον αστυνομικό τα προσέγγιζε και αφού τους έλεγε ότι έκανε έλεγχο για κλοπές ή ναρκωτικά, τα έπειθε να τον ακολουθήσουν σε ακάλυπτους χώρους πολυκατοικιών, όπυ ασελγούσε σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι τα θύματα του συλληφθέντος είναι περισσότερα από 21 και για τον λόγο αυτό έχουν ζητήσει τη δημοσίευση των στοιχείων του.

Σπύρος Κουντούρης / ego. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...