Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αυτή είναι η 39χρονη που σκότωσε ο εραστής της και την πέταξε σε χαντάκι στο Πόρτο Γερμενό.


Σπαρακτική επιστολή των γονιών της!

Σπαράζει καρδιές το γράμμα που έγραψε με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια της Άρτεμις, της 39χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο σύντροφό της στο Πόρτο Γερμενό.

"Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τον πόνο και την θλίψη μας. Είμαστε συντετριμμένοι. Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος θάνατος.

Χάσαμε το στολίδι μας. Το χαμόγελο της ψυχής μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και στην κρίση του Θεού.

Εκείνοι ξέρουν.

Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τη θεία μας και να σταθούμε στα πόδια μας.

Είμαστε ένα.

Αυτό θα ήθελε και η Αρτεμισούλα μας.

Να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι. Αγγελική μορφή, αγγελική ψυχή.

Με το χαμόγελό της έδινε κουράγιο και αισιοδοξία στους γύρω της. Η αστείρευτη αγάπη που πήγαζε από μέσα της της χάριζε λάμψη που αιχμαλώτιζε όποιον την κοιτούσε. Από τα χείλη της μόνο καλά λόγια έβγαιναν.

Το μυαλό της, η ψυχή της κάτι άλλο από καλοσύνη δεν γνώριζε. Είχε αγάπη και όρεξη για ζωή. Αυτοί που την ήξεραν το γνώριζαν καλά. Για εμάς που την αγαπούσαμε θα ζει στις καρδιές μας και θα μας συντροφεύει ως φύλακας άγγελος.

Καλό ταξίδι Άρτεμις,

Η μητέρα σου, οι θείοι σου, τα ξαδέλφια σου"

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις σύμφωνα με φίλους αλλά και την μητέρα της άτυχης γυναίκας, η σχέση της 39χρονης με τον 26χρονο δράστη ήταν αρρωστημένη. «Δεν το περίμενε και το παιδί μου ότι θα τη σκοτώσει. Μπορεί να τη χτύπαγε, μπορεί να την κλείδωνε, μπορεί να την βασάνιζε, αλλά δεν το πίστευε ότι θα την σκοτώσει. Την βασάνιζε και αυτή τον αγαπούσε. Τον αγαπούσε αυτή. Της τα έλεγα και μου έλεγε μαμά μου τον αγαπάω» είχε δηλώσει η μητέρα της. Πέρασαν μαζί πέντε μαρτυρικά χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, όμως η 39χρονη φαινόταν αποφασισμένη να δώσει τέλος. Κάτι που όπως φαίνεται δεν ήθελε να δεχθεί ο 26χρονος σύντροφός της που κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό και στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα σε κουβέρτα και το έκρυψε πίσω από θάμνους σε ερημική περιοχή.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...