Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αυτός είναι ο Αλβανός που άρπαξε τη 13χρονη Χριστίνα

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να άρπαξε τη 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τον MARJON AJAZI του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία και είναι κάτοικος των Λουτρών της Ελευθερούπολης Καβάλας, όπου και εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα της ανήλικης.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 13 χρονης έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου.

Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται, μάλιστα, σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ..

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ( facebook ), ενέχεται στην αρπαγή της.

Από τη Δευτέρα διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...