Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Εγκλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εβαλε φωτιά στο συγκάτοικό του την ώρα που κοιμόταν

Ενα άγριο έγκλημα με αφορμή οικονομικές διαφορές αποκαλύφθηκε, μόλις η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα στο δωμάτιο έναν 24χρονο Πακιστανό τον οποίο είχε κάψει ζωντανό την ώρα που κοιμόταν 41χρονος ομοεθνής του.

Το φρικτό έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα επί της οδού Σερίφου. Οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα έναν 24χρονο Πακιστανό ο οποίος έφερε βαριά εγκαύματα σε ολόκληρο το σώμα του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς κατέληξε.

Ο 41χρονος δράστης συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις του καταθέτοντας πως οδηγήθηκε στην ενέργεια αυτή γιατί είχε οικονομικές διαφορές με τον 24χρονο καθώς επίσης και γιατί τον είχε προσβάλει.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...