Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΗΠΑ: 17χρονη ομογενής συγκέντρωσε 80.000 δολάρια για τα παιδιά της Ελλάδας

Από την επιτυχημένη εκδήλωση της Χριστίνας Λεβέντη στην οποία συγκεντρώθηκαν 80 χιλ. δολ. για τα παιδιά της Ελλάδος. Διακρίνονται Νάταλι Λεβέντη, Γεώργιος Λεβέντης, Λίλυ Δεληγιάννη, Χριστίνα Λεβέντη και Ευαγγελίνα Λεβέντη (ΦΩΤΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ)
Το ποσό των 80.000 δολαρίων για τα παιδιά της Ελλάδος, συγκεντρώθηκε χάρη στην 17χρονη ομογενή Χριστίνα Λεβέντη, τελειόφοιτη του Λυκείου Τέναφλαϊ. Μαζί με συμμαθήτριές της η Χριστίνα, όπως αναφέρει ο «Εθνικό Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, μετέτρεψε την αγάπη και το ενδιαφέρον για τους δοκιμαζόμενους, λόγω της οικονομικής κρίσης, ανθρώπους στην Ελλάδα, σε έμπρακτο ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή στο κοινοτικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν, ενθουσίασε όλους τους παραβρισκόμενους. Τα έσοδα από αυτή θα δοθούν στον Οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» (Make a Wish Greece), θυγατρικός του Οργανισμού «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς» (Make a Wish International), ο οποίος ιδρύθηκε το 1997. Η Χριστίνα ήρθε σε επικοινωνία και συμφωνία με τον Οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» και «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς», και στη συνέχεια έστειλε εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα, ενώ έκανε άλλα τόσα τηλεφωνήματα.

Όλα τα νέα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν γεμάτα ενθουσιασμό. Η Μαριέλλα Φιγκρουαϊσν και η Σάρα Ράτνερ είχαν έλθει να υποστηρίξουν τον σκοπό, ήταν υπερήφανες και έκπληκτες για το πώς είχε καταφέρει η φίλη τους, η Χριστίνα Λεβέντη, να τα διοργανώσει όλα τόσο καλά. Η Σάρα έχει επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά, για τα οποία είπε πως «είναι τόσο όμορφα», ενώ η Μαριέλλα σχεδιάζει να επισκεφθεί την Ελλάδα. Η οργανώτρια της εκδήλωσης, Χριστίνα Λεβέντη, μίλησε με αγάπη και συμπόνια για την Ελλάδα και για τα όσα παρατήρησε κατά τις επισκέψεις της. Μεταξύ άλλων είπε, πως αυτό που της άρεσε είναι πως όλοι ήταν άνετοι και χαρούμενοι. Η μιζέρια, όμως, που βλέπει τώρα την έχει συγκλονίσει και τονίζει πως «δεν είναι αυτή η Ελλάδα που ήξερα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...