Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ηλεία: Έσπασε το πόδι της για να αποφύγει το βιασμό - Πήδηξε για να γλιτώσει!

Την κάλεσε στο σπίτι του επειδή όπως της είπε, της είχε βρει δουλειά - Όταν όμως η άτυχη γυναίκα μπήκε μέσα, της έδειξε τις πραγματικές του προθέσεις...

Τραυματισμένη στο νοσοκομείο Πύργου νοσηλεύεται μια 58χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία που το βράδυ της Δευτέρας (22-10-2012), σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από ομοεθνή της.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Κρέστενας, μέσα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, με τη γυναίκα να τραυματίζεται στην προσπάθειά της να διαφύγει. Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, η γυναίκα επισκέφθηκε τον γνωστό και συνομήλικο ομοεθνή της, καθώς την είχε καλέσει στο σπίτι του για να συζητήσουν για μια δουλειά που της είχε βρει.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως είχε άλλα στο μυαλό του και η δουλειά ήταν απλά το πρόσχημα για να έλθει η 58χρονη γυναίκα σπίτι, όταν όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του απουσίαζαν.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο άντρας προσπάθησε να βιάσει την 58χρονη η οποία στην προσπάθειά της να ξεφύγει, βγαίνοντας έξω στην αυλή για να περάσει στο δρόμο, έπεσε από ύψος και έσπασε το πόδι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...