Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Στη Θεσσαλονίκη 2.000 αστυνομικοί και ο φράχτης της Βουλής για την παρέλαση

Ημέρες Διεθνούς Έκθεσης θα ζήσουν και πάλι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, αφού τα μέτρα που θα λάβει η Αστυνομία για να αποφευχθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί με σαφείς εντολές να μην επιτρέψουν σε κανένα να επαναλάβει τα περσινά γεγονότα που αμαύρωσαν την παρέλαση και οδήγησαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να αποχωρήσει, αφού οι διαδηλωτές τον προπηλάκισαν.

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ θα είναι τόσο αυστηρά και θα θυμίζουν αυτά που λαμβάνονται κατά την επίσκεψη πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Όπως αναφέρει και το Εθνος στην πόλη θα μεταφερθεί και ο γνωστός φράχτης της Βουλής, ο οποίος θα στηθεί στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Παράλληλα ο χώρος περιμετρικά της εξέδρας των επισήμων θα αποτελεί νεκρή ζώνη και κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει, ώστε να οι αστυνομικές δυνάμεις να αποκλείσουν το ενδεχόμενο μίας ακόμη εισβολής.

Παράλληλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί και για τον γιορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή θα έχουν επίκεντρο τον ναό του Αγίου Δημητρίου, μάλιστα μετά την άφιξη τόσο του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και του πρωθυπουργού, θα απαγορευτεί η είσοδος του κόσμου στην εκκλησία, ενώ όσοι πολίτες βρεθούν εκτός του ναού, οι αστυνομικές δυνάμεις θα τους κρατήσουν σε ασφαλή απόσταση.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...