Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Σε λαϊκές ειρηνικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου καλεί το Αριστερό Ρεύμα τους πολίτες. Ο Δημήτρης Στρατούλης επισήμανε ότι στηρίζουν κινητοποιήσεις μαζικού λαϊκού χαρακτήρα

Ένα χρόνο μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, το Αριστερό Ρεύμα, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί σε λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου.

Ερωτηθείς επί του θέματος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε στο Mega ότι "στηρίζουμε τις λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου και τις κινητοποιήσεις που έχουν μαζικό λαϊκό χαρακτήρα".

Στον δικτυακό τόπο iskra, που φιλοξενεί τις απόψεις μελών του Αριστερού Ρεύματος, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο "28η Οκτωβρίου: λαϊκές παρελάσεις παντού με ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ", όπου αναφέρονται τα εξής:

"Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία! Ευκαιρία για να δώσει ο λαός ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό και άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο! Ευκαιρία για να διακηρύξει ο λαός μας και η ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ!", σημειώνεται.

Μάλιστα τονίζεται πως άνδρες, γυναίκες νέοι και νέες, μαθητές, μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να καταστήσουν τον γιορτασμό της 28ης Οκτώβρη ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας.

"Έχουν την ευκαιρία μαζί με τις επίσημες παρελάσεις να πραγματοποιήσουν τις δικές τους λαϊκές, ειρηνικές, ενωτικές και αγωνιστικές παρελάσεις για να βροντοφωνάξουν τα δικά τους σύγχρονα αλλά και πολύ κρίσιμα, ζωτικά και μεγάλα "ΟΧΙ"!", επισημαίνεται.



news247
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...