Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ληστείες και κλοπές σε Ηλιούπολη, Γιάννενα, Ηλεία, Ρέθυμνο, Βύρωνα, Λ. Κηφισίας

Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα σε σπίτι στην Ηλιούπολη. Οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, με το οποίο διέφυγαν.

 Άγνωστοι εισήλθαν την Κυριακή το απόγευμα στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής στο Βύρωνα και αφαίρεσαν παγκάρι, το οποίο περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα τάματα.

Ενα ταχυφαγείο και ένα παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων λήστεψαν τα ξημερώματα δύο άγνωστοι στα Γιάννενα. Ειδικότερα, οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ, εισήλθαν σε ταχυφαγείο, και ακολούθως σε παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, και με την απειλή δίκαννων κυνηγητικών όπλων, αφαίρεσαν από τους υπαλλήλους των καταστημάτων, τις εισπράξεις.

Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα σε δύο οικείες στο Κάτω Σαμικό Ηλείας και στον Αγ. Ιωάννη Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, στις 03.38 τα ξημερώματα τρεις άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν σε σπίτι στο Κάτω Σαμικό Ηλείας και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και ένα κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον, στη 01.30 στον Αγ. Ιωάννη Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, δύο άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν στην οικία ηλικιωμένου και με την απειλή μαχαιριού, αφού τον δέσμευσαν, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. 

Ληστεία σημειώθηκε στις 02.40 τα ξημερώματα σε βενζινάδικο επί της Λ. Κηφισίας. Δύο άγνωστοι εισήλθαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...