Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Φέρρης για χρέη

Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης συνελήφθη την Παρασκευή για ατομικά χρέη προς το Δημόσιο. Το τελευταίο τριήμερο η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε συνολικά σε 8 συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο Κώστας Φέρρης συνελήφθη κατά τις βραδινές ώρες της 6ης Απριλίου στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α Χαλανδρίου, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 134.782,08 ευρώ.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με την Ημερησία, συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, o 57χρονος Ροντογιάννης Διονύσης, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 5.726.575,88 ευρώ. Στο Αιγάλεω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο 50χρονος Καρτάλης Χρήστος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 291.168,46 ευρώ. Επίσης στο Αιγάλεω συνελήφθη η 63χρονη Αλεξάνδρα Γιαννίτσα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 46.677,56 ευρώ.

Μία μέρα πριν, στο Π. Φάληρο, πιάστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου 52χρονος Μανδρούλιας Δημήτριος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 72.504,10 ευρώ. Επίσης, στο Καπανδρίτι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Παλλήνης 67χρονη Ι. Παναγιωτίδου, ως διαχειρίστρια της εταιρείας People Networks Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με αντικείμενο την εμπορία καλλυντικών ενδυμάτων κλπ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 307.211,41 ευρώ.

Στον Μαραθώνα συνελήφθη από αστυνομικούς της περιοχής ο 64χρονος Γεώργιος Λέων, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 230.138,43 ευρώ. Και στην Αθήνα, αστυνομικοί του Τ.Α. Πατησίων συνέλαβαν τον 60χρονο Ηλία Κέφη για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 74.080,13 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας. Κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας και Φορολογικής Αστυνόμευσης διενήργησαν το τελευταίο διάστημα ελέγχους σε ιατρεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...