Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Συνελήφθη η γυναίκα αράχνη που εξαπατούσε επωνύμους

Χειροπέδες έβαλαν στη «διαβολογυναίκα» που είχε μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή εκατοντάδων ανυποψίαστων πολιτών προσπαθώντας να πάρει τα χρήματα τους με κάθε μέσο. Κάποιοι είχαν την ατυχία να της εμπιστευθούν ακόμη και τις τελευταίες τους οικονομίες για την αγορά ενός σπιτιού ή ενός καλού αυτοκινήτου σε οικονομική τιμή.

Όταν όμως συνειδητοποιούσαν τι συνέβαινε και ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους ή της έλεγαν ότι θα καταφύγουν στη Δικαιοσύνη, η 39χρονη έβαζε μπράβους, οι οποίοι τους απειλούσαν ακόμα και για τη ζωή των παιδιών τους.

Στον ιστό της προσπάθησε να μπλέξει ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της σόου μπιζ, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς ήθελε να τους πουλήσει μια βίλα στην περιοχή της Αχαΐας. Όμως, όταν αντελήφθησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά δεν προχώρησαν με την υπόθεση, όπως αναφέρει το seleo.gr

Η αστυνομία κάνει λόγο για ένα «σατανικό μυαλό». Μέσα σε τέσσερα χρόνια, από το 2008, η 39χρονη είχε απλώσει τα δίχτυα της παντού, εξαπατώντας τα θύματά της με την ίδια χρυσή μέθοδο και βγάζοντας 3 εκατομμύρια ευρώ.

Πριν από λίγες μέρες, συνελήφθη στο σπίτι της στο Χαϊδάρι ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση. Η γυναίκα-αράχνη, ακούει στο όνομα Γεωργία Γεωργιοπούλου ή Γωγώ, όπως συχνά συστηνόταν στα θύματά της.
Από την περασμένη εβδομάδα κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ύστερα από ομόφωνη απόφαση των εισαγγελικών αρχών, στις οποίες κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την παράνομη δράση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...