Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Θεά του Ολύμπου η... Sharon Stone!

English: Sharon Stone
Image via Wikipedia
Παρ’ ότι έφτασε αισίως τα πενήντα τρία χρόνια της, παραμένει μια θεά! Η ανανεωμένη και σέξι Σάρον Στόουν σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό περιοδικό μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της αλλά και για την επιστροφή της στα κινηματογραφικά δρώμενα. Στη νέα ταινία της με τίτλο «Gods behaving badly» υποδύεται την Αφροδίτη (ποια άλλη;) σε μια μοντέρνα παρουσίαση των θεών του Ολύμπου!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά εκείνη μοιάζει πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ. Η μπογιά της Σάρον Στόουν περνά ακόμα στο Χόλιγουντ και η γοητευτική ηθοποιός ετοιμάζει την αντεπίθεσή της με ρόλους που αναδεικνύουν την ακαταμάχητη γοητεία της. Είκοσι χρόνια μετά τον ρόλο-πρόκληση στο «Βασικό ένστικτο», η Στόουν έρχεται να αναστατώσει ξανά το ανδρικό κοινό με τον ρόλο της στην ταινία «Gods behaving badly», η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2012.

Οι κάποτε πανίσχυροι θεοί του Ολύμπου έχουν πλέον χάσει την παντοδυναμία τους και μένουν σε μία παλιά πολυκατοικία. Ο Δίας περιγράφεται ως ένας τεμπέλης που βλέπει όλη μέρα τηλεόραση, ο Απόλλωνας είναι άνθρωπος της διασκέδασης, ενώ η Αφροδίτη (Σάρον Στόουν) δουλεύει σε ροζ γραμμές! Η ταινία είναι μεταφορά του βιβλίου της Μαρί Φίλιπς και περιγράφει τη ζωή του δωδεκάθεου προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή, με τις απαραίτητες δόσεις χιούμορ.

Το καστ είναι «θεϊκό» και εκτός από τη Στόουν συμμετέχουν ο Κρίστοφερ Γουόκεν που υποδύεται τον Δία, η Εντι Φάλκο ως Αρτεμις, ο Ολιβερ Πλατ ως Απόλλων και η Αλίσια Σιλβερστόουν στον ρόλο της κοινής θνητής που έρχεται να ταράξει τις ζωές τους. Εκτός από θεά Αφροδίτη, θα την απολαύσουμε και στο ερωτικό θρίλερ «Attachment», αυτή τη φορά στον ρόλο μιας παντρεμένης γυναίκας που υποκύπτει στο φλερτ ενός νεαρού φοιτητή για μία βραδιά. Η ζωή της θα εξελιχθεί σε εφιάλτη, όταν ο νεαρός απαιτήσει κάτι παραπάνω από εκείνη. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014 και οι φίλοι τής ηθοποιού θα την περιμένουν σίγουρα με αγωνία.

Sharon Stone on 40th Karlovy Vary Internationa...
Image via Wikipedia
Οι άνδρες και η ζωή της μετά το εγκεφαλικό
«Βγήκα από μια περίοδο στη ζωή μου κατά την οποία αισθανόμουν ως ασχημόπαπο» δήλωσε η Στόουν, αν και δύσκολα να την πιστέψει κανείς. Εχοντας παντρευτεί δύο φορές στη ζωή της, επέλεξε την αγκαλιά ενός νεότερου κατά δεκαπέντε χρόνια συντρόφου, με το ζευγάρι να κρατά τις αποστάσεις του από τα φλας και τα αδιάκριτα βλέμματα. Πάντως, στη συνέντευξή της η γοητευτική Στόουν εκφράζει και ένα μικρό παράπονο, αφού δηλώνει πως οι άνδρες, ενώ της αρέσουν ακόμη, πλέον την προσεγγίζουν μόνο με sms, γιατί ίσως τη φοβούνται.

Η κοσμοθεωρία της άλλαξε το 2001, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Το σοβαρό περιστατικό της υγείας της και ο εφιάλτης που έζησε τη γέμισαν με φόβους και ανασφάλειες για μεγάλο διάστημα. «Βγήκα από το νοσοκομείο έχοντας μερική απώλεια μνήμης. Το ένα πόδι μου ήταν μουδιασμένο, δεν άκουγα από το ένα αφτί μου και η μία πλευρά του προσώπου μου έδειχνε σαν να πέφτει» ανέφερε η 53χρονη σταρ και πρόσθεσε: «Στο μυαλό μου στριφογύριζε μία ερώτηση: αφού δεν θα ξαναγινόμουν ποτέ όμορφη, ποιος θα ήθελε να με πλησιάσει ξανά;». Η προσωπική της ζωή είχε τα πάνω και τα κάτω της και την περίοδο που ήταν παντρεμένη είχε αποβάλει δύο φορές. Παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν, η Στόουν δεν απογοητεύτηκε. Εφτιαξε τη δική της οικογένεια υιοθετώντας τρεις γιους, τον 11χρονο Ρόαν, τον 6χρονο Λάιρντ και τον 5χρονο Κουίν.

Français : Portrait de Sharon Stone
Image via Wikipedia
«Θα ήθελα να βγω για φαγητό με τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα»
Επηρεασμένη από τον ρόλο της ως Αφροδίτη, η Στόουν δηλώνει θαυμάστρια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Σε ερώτηση με ποιους θα ήθελε να βγει για φαγητό εκείνη απάντησε: «Με τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και με τον πατέρα μου, που δυστυχώς δεν ζει» απάντησε η σέξι ηθοποιός. Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, η Σάρον Στόουν μοιάζει αλλαγμένη και βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο των γιων της αλλά και των φιλανθρωπιών. Και όπως δηλώνει η ίδια, «δεν είμαι φεμινίστρια αλλά ανθρωπίστρια». Εχει προσφέρει σημαντικά ποσά σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις τα τελευταία χρόνια χωρίς να το… διατυμπανίζει, όπως κάνουν αρκετοί συνάδελφοί της.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...