Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Απίστευτη κόντρα μεταξύ Porsche GT3 RS και Υamaha WRF 450 [βίντεο]

Μία απίστευτη κόντρα σκέφτηκαν και έκαναν πράξη, Γάλλοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι επέλεξαν ένα χιονισμένο τοπίο για να ρίξουν στην μάχη δύο «θηρία» του μηχανοκίνητου αθλητισμού... Οι δημοσιογράφοι του γαλλικού website Moto Journal σκέφτηκαν και βρήκαν έναν τρόπο για να οδηγεί κανείς με ασφάλεια μοτοσυκλέτα και τον χειμώνα.
Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο λάστιχα με καρφιά. Μετά η υπόθεση «χειμερινή οδήγηση» γίνεται εύκολη. Εκτός βέβαια αν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιον εξίσου τρελό, που σε κυνηγάει στο χιόνι ντριφτάροντας μια Porsche GT3 RS. Τότε τα πράγματα σοβαρεύουν.
Το βίντεο τραβήχτηκε στην Λαπωνία, σε μια παγωμένη πίστα. Η σχεδίασή της αντιγράφει το σχήμα της πίστας Lecastellet της Γαλλίας, πιο γνωστής ως Bold d' Or. Το κερασάκι είναι μια αντίστοιχη κόντρα μεταξύ ενός Yamaha WRF 450 και ενός Mitsubishi Evo 9, που επίσης περιλαμβάνεται στην υπερπαραγωγή.
Φαίνεται πάντως ότι οι Γάλλοι έχουν αρρωστήσει βαριά με το χιόνι. Μετά την κόντρα, ετοιμάζουν την «ταινία της χρονιάς» με τίτλο «Ice Age» που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου. Μέχρι τότε, απολαύστε το παγωμένο θέαμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...