Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πανελλήνιο Τουρνουά LG Call Of Duty Modern Warfare 3vs3

Η LG Electronics, πρωτοπόρος εταιρεία στις οθόνες Η/Υ και στην τεχνολογία 3D, είναι ο μεγάλος χορηγός στο Πανελλήνιο Τουρνουά LG Call Of Duty Modern Warfare 3vs3.


Ειδικότερα, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα inSpot, the Internet Place (www.inspot.gr) –της μεγαλύτερης αλυσίδας internet cafe με περισσότερα από 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα-, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα CoD (www.callofduty.gr) και το Online Cups Site (www.netcups.gr), όπου δεκάδες gamers θα μονομαχήσουν στο δημοφιλές παιχνίδι Modern Warfare 3 για την κατάκτηση της κορυφής. Ο συναγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα έντονος, ενώ πολλά δώρα περιμένουν τις νικητήριες ομάδες. Η LG προσφέρει 3 Monitor TVs LG CINEMA 3D DM2780D 27 ιντσών που θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες, ενώ τα χρηματικά έπαθλα του τουρνουά φτάνουν σε αξία τα 1.000 ευρώ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: στην προκριματική φάση (24 – 25 Μαρτίου και 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου) όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα συναγωνιστούν προκειμένου να προκύψουν οι συνολικά οκτώ, -τέσσερεις από κάθε σκέλος των προκριματικών γύρων- που θα προκριθούν στον τελικό. Στον τελικό γύρο (7 – 8 Απριλίου), οι προκριθέντες θα διαγωνιστούν για να αναδειχθούν οι συνολικά 3 τυχερές νικητήριες ομάδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα καταστήματα inSpot σε όλη την Ελλάδα.

Το Monitor TV LG CINEMA 3D DM2780D δίνει ζωή στα multimedia, αφού πλέον το περιεχόμενο μετατρέπεται άνετα, σε πιστοποιημένο flicker-free 3D με εξελιγμένο 3D Effect Mode για ατελείωτο gaming και πραγματικά ζωντανή κινηματογραφική απόλαυση. Χάρη στις εξελιγμένες λειτουργίες και στην εύκολη εγκατάσταση, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν πανεύκολα οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμούν.

Με την τεχνολογία CINEMA 3D των οθονών Η/Υ της LG, οι gamers απολαμβάνουν συναρπαστικό 3D και μοναδική θέαση, ζώντας την εμπειρία gaming ακόμη πιο έντονα και ζωντανά, γιατί Life’s Good!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...