Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΤΟ DANCE FOR A CAUSE ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία DANCE FOR A CAUSE, που στόχο έχει την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων που χρήζουν βοηθείας μέσω του χορού και της διασκέδασης, επεκτείνει τις δράσεις της στη Θεσσαλονίκη!

Στις 11 Μαρτίου, στα πλαίσια του 21ου Πανελληνίου και 1ου Διαβαλκανικού συνεδρίου της GR.A.F.T.S, το DANCE FOR A CAUSE διοργανώνει την πρώτη φιλανθρωπική της εκδήλωση για το 2012 τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο ορφανοτροφείο θηλέων «Η Μέλισσα».

«Η Μέλισσα», από το 1921, δίνει καθημερινό αγώνα για να προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που το στερήθηκαν. Το όραμα του ιδρύματος είναι να ανταποκρίνονται σε κάθε παιδική φωνή που ζητά βοήθεια και να δημιουργήσουν νέο οικογενειακό περιβάλλον που θα προσφέρει ασφάλεια στα παιδιά.

Το DANCE FOR A CAUSE έρχεται να βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του οράματος με μία εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/3 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδη

Ώρα Εκδήλωσης: 18:00 – 21:00

Κόστος Εισιτηρίου: 10,00 € / συμμετέχοντα

Θα είναι ένα πάρτυ όπου όλοι μαζί θα χορέψουμε στους ρυθμούς της Salsa και της Zumba®, όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε στην προστασία αυτών των παιδιών και όλοι μαζί τελικά θα είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!

Χορεύουμε για ισορροπία, έκφραση, διασκέδαση, ελευθερία Χορεύουμε για να κάνουμε τη διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...