Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Κοινή συνάντηση Παπανδρέου με Βενιζέλο Παπουτσή, χωρίς αποτέλεσμα

Με τις 183 μελών του Εθνικού Συμβουλίου επικύρωσε σήμερα το πρωί την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Το σχετικό έγγραφο κατατέθηκε στη γραμματεία του οργάνου. Στον αντίποδα ο Χρήστος Παπουτσής κατέθεσε υποψηφιότητα μόνο με τη δική του υπογραφή.

Στο μεταξύ αναμένεται ευθεία σύγκρουση στη συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη για να αρχίσει στις 12 το μεσημέρι καθώς ο κ. Παπουτσής επιμένει στην πολιτική επικύρωση των υποψηφιοτήτων ισχυριζόμενος ότι το καταστατικό δεν μιλάει πουθενά για υπογραφές.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικό και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) Γιώργος Ανωμερίτης συναντήθηκε διαδοχικά με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπουτσή προκειμένου να βρεθεί μια λύση στην εμπλοκή.

Οι επαφές απέβησαν άκαρπες καθώς και οι δύο πλευρές εμμένουν στις απόψεις τους, άρα η σύγκρουση θα μεταφερθεί στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου που θα κληθεί να λάβει θέση.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου είχε κοινή συνάντηση με τους δύο υποψηφίους χωρίς να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι ζητά την τήρηση του καταστατικού καθώς λόγω της μη τήρησης των κανόνων έχει φτάσει η χώρα στο σημείο που είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...