Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε μετά την αλλαγή φύλου του συζύγου

Οι Barry και Anne Watson παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 2002, ως άντρας και γυναίκα.

Εννέα χρόνια αργότερα, ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους, με την διαφορά ότι αυτή τη φορά ήταν γάμος γυναίκας με γυναίκα, καθώς ο Barry είναι πλέον μια γυναίκα που ονομάζεται Jayne.

Μια φωτογραφία του ζευγαριού δείχνει πως είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι αυτή τη φορά.


Φυσικά, τα  πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για την Jayne και την Anne. Η σχέση τους πέρασε από πολλές ανακατατάξεις, ειδικά όταν η Anne έμαθε την επιθυμία του Barry να κάνει αλλαγή φύλου. Αλλά τα πράγματα είχαν αίσιο τέλος τελικά. 

Η 53χρονη Anne θυμάται πως ήταν έξω φρενών όταν ο Barry της είπε για την αλλαγή φύλου. Ο 43χρονος δούλευε ως οδηγός λεωφορείου εκείνο το χρονικό διάστημα.

Η Anne πίστευε ότι ο Barry την απατούσε με μια άλλη γυναίκα. Δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν να γίνει γυναίκα ο ίδιος. Έχουν διανύσει πολύ δρόμο από τότε, και είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι τώρα.

Όταν η Anne είδε τον άντρα της ντυμένο γυναίκα για πρώτη φορά, έκανε σαν τρελή. 

"Την πρώτη φορά που είδα την Jayne να φοράει ένα φόρεμα άρχισα να το κόβω με ψαλίδι", λέει. Με τον καιρό συνειδητοποίησε όμως ότι τα συναισθήματά της για το σύζυγό της δεν άλλαξαν, ακόμη κι όταν έμαθε την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...