Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έσκαβαν τρεις μέρες για το ριφιφί στη Ναύπακτο!

Λεπτομέρειες σχετικά με το νέο ριφιφί που έγινε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Ναυπάκτου. Οι δράστες λειτούργησαν μεθοδικά και όπως φαίνεται ξεκίνησαν το ριφιφί από την Παρασκευή. Μπροστά σε οργανωμένη σπείρα θεωρεί πως βρίσκεται η Αστυνομία.

Στο στόχαστρο οργανωμένης σπείρας που «χτυπά» κοσμηματοπωλεία στον νομό Αιτωλ/νίας, θεωρεί πως βρίσκεται η Αστυνομία, μετά και το νέο ριφιφί που διαπιστώθηκε το πρωί σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο στη Ναύπακτο. Πρόκειται για το τρίτο «χτύπημα» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αφού είχε προηγηθεί μια απόπειρα στο Θέρμο και η μεγάλη κλοπή στο Μεσολόγγι.

Όλα δείχνουν πως οι δράστες ήταν καλά ενημερωμένοι και λειτούργησαν με υπομονή και μεθοδικότητα, ξεκινώντας από το βράδυ της Παρασκευής. Αν και το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στο κέντρο της Ναυπάκτου, στην οδό Μπότσαρη συγκεκριμένα, οι δράστες, πήγαν από τα πίσω στενά , παραβίασαν μια παλιά ξύλινη πόρτα και ανέβηκαν σε πρώτο όροφο κτιρίου που συνορεύει με το κατάστημα.

Από εκεί, ξεκίνησαν να σπάνε την τοιχοποιία για να εισέλθουν στο κοσμηματοπωλείο. Μάλιστα, το Σάββατο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, φαίνεται πως κάτι υποψιάστηκε, αλλά δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Έτσι οι δράστες συνέχισαν το έργο τους το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, οπότε και εισήλθαν στο κατάστημα και χρησιμοποιώντας οξυγόνο, άνοιξαν και το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εντός.

Συνολικά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 50 χιλιάδων ευρώ καθώς και 5 χιλιάδες ευρώ μετρητά από το χρηματοκιβώτιο.

Η Αστυνομία, αφού προχώρησε σε διαδικασίες σήμανσης και συλλογής στοιχείων, διεξάγει τις σχετικές έρευνες για την ανεύρεση των δραστών.
agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...