Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η πιο δύσκολη μάχη της ζωής της κούκλας του «Ομορφου κόσμου»

Μετά την απόλυτη ευτυχία που βίωσε με τον ονειρεμένο γάμο της, ήρθαν τα «μαύρα σύννεφα» και σκοτείνιασαν το λαμπερό χαμόγελό της. Η γνωστή παρουσιάστρια-αθλίατρος Αννα Μαρκετάκη, η οποία το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα Νίκο Μανώλα, πέρασε τέσσερις εφιαλτικούς μήνες με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η πανέμορφη συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Ομορφος κόσμος το πρωί» έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές της, δίνοντας μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που παραλίγο να της κοστίσουν την ίδια της τη ζωή...

Ελάχιστοι μήνες έχουν περάσει από τον περασμένο Ιούλιο, όταν η Αννα Μαρκετάκη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ζώντας το όνειρο κάθε γυναίκας που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ο ρομαντικός και παραμυθένιος γάμος τής πανέμορφης παρουσιάστριας με τον γοητευτικό μπασκετμπολίστα Νίκο Μανώλα ήταν ένα από τα πιο λαμπερά events του καλοκαιριού. 

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη στο Βαθύ της Σίφνου σε στενό οικογενειακό κύκλο και μόνον ελάχιστοι φίλοι του ζευγαριού ήταν προσκεκλημένοι. Πάνω απ' όλα ήταν η ιδανική επισφράγιση ενός ειδυλλίου που γεννήθηκε στα πλατό της πρωινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το ζευγάρι δεν έκρυψε ούτε στιγμή τον μεγάλο έρωτά του και όλα έμοιαζαν να εξελίσσονται ιδανικά.

Η μεγάλη ευτυχία του νιόπαντρου ζευγαριού δεν διήρκεσε πολύ. Λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησαν τα προβλήματα που άρχισαν σταδιακά να κλονίζουν όλο και περισσότερο την υγεία της Αννας. Τελικά, η γνωστή παρουσιάστρια (που έχει και ιατρικές γνώσεις, αφού είναι αθλίατρος) μπήκε εσπευσμένα σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο, ζητώντας με αγωνία από τους θεράποντες ιατρούς της να την ενημερώσουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το πρόβλημά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», η Αννα Μαρκετάκη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν οι γιατροί της διέγνωσαν ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, το οποίο δημιουργούσε ακατάσχετη αιμορραγία.

«Η Αννα υπέστη μεγάλο σοκ, ειδικά τις πρώτες ημέρες που δεν μπορούσε να σταματήσει η αιμορραγία και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή της» μας λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της. Το πιο τραγικό απ' όλα; Οπως μας αποκαλύπτει η ίδια πηγή, η Αννα Μαρκετάκη εκείνη την περίοδο διένυε τις πρώτες εβδομάδες μιας εγκυμοσύνης και λόγω του γυναικολογικού προβλήματός της προκλήθηκε στρεσογόνος αποβολή του εμβρύου. Το γεγονός αυτό ήταν αναμφισβήτητα το πιο μεγάλο χτύπημα για την παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η ψυχολογία της και να κλειστεί στον εαυτό της.

«Τώρα θέλω να κάνω νέα αρχή»
Τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Αννα Μαρκετάκη έχει εξαφανιστεί από τον χώρο της showbiz, αποφεύγοντας με κάθε τρόπο τις δημόσιες εμφανίσεις. Θέλοντας να μάθουμε πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια επικοινωνήσαμε μαζί της. «Πέρασα πολλά, όμως ευτυχώς τώρα είμαι καλά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, γιατί θέλω όλη αυτήν την άσχημη ιστορία που ανήκει στο παρελθόν να την ξεχάσω και να κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μου» μας είπε η ίδια.

Η αλήθεια είναι πως ο Γολγοθάς που πέρασε με την υγεία της είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία της. Μέρα με τη μέρα όμως η παρουσιάστρια ξαναβρίσκει τον παλιό καλό εαυτό της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο Νίκο Μανώλα, ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από κοντά της. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Αννα έχει αρχίσει και πάλι να εργάζεται ως αθλίατρος σε γνωστό ιατρικό κέντρο.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...