Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο Κουβέλης παρουσίασε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς παρουσίασε ο Φώτης Κουβέλης τονίζοντας ότι η συνεργασία με τους ανεξάρτητους βουλευτές προέκυψε από την ανάγκη μετακίνησης της πολιτικής προς μία προοδευτική κατεύθυνση.


Τα μέλη της ΚΟ είναι: Φώτης Κουβέλης (Β' Αθηνών), Γιάννης Αμοιρίδης (Πιερίας), Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας), Ηλίας Θεοδωρίδης (Πέλλας), Θανάσης Λεβέντης (Αττικής), Γιάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Βασίλης Οικονόμου (Αττικής), Γιώργος Παπαμανώλης (Κυκλάδων), Νίκος Τσούκαλης (Αχαΐας) και Γρηγόρης Ψαριανός (Β' Αθηνών).

Ακόμα, ο κ. Κουβέλης υπερασπίστηκε την πολιτική συμμαχιών του κόμματος και υπενθύμισε ότι οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «είχαν μια παρουσία ευθύνης, με αντιρρήσεις, με αμφισβήτηση στην ασκούμενη πολιτική».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα πάει πιο μακριά από τις εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι η συγκρότηση της ΚΟ αναφέρεται στον κοινό πολιτικό τόπο, στην κοινή πολιτική δράση, στην αναγκαιότητα του δημοκρατικού σοσιαλισμού προς όφελος της κοινωνίας και ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος.

Τέλος, ο κ. Κουβέλης διαβίβασε στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο την επιστολή με την οποία ανακοινώνεται η συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστερά

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...