Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ερντογάν εκβίαζε τον στρατηγό Μπουγιούκανιτ με ρόζ DVD της κόρης του

Τεράστιο κυβερνητικό σκάνδαλο εκβιασμού ξέσπασε στη γειτονική Τουρκία, καθώς σύμφωνα με απόρρητο τηλεγράφημα που έφερε στο φως το Wikileaks, ο Ερντογάν χαρακτηρίζεται από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα ως «ανήθικος εκβιαστής» της κόρης του πρώην αρχηγού του τουρκικού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μπουγιούκανιτ.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν εκμεταλλεύτηκε την ερωτική ζωή της κόρης του στρατηγού προκειμένου να τον αγαγκάσει να δεχθεί την υποψηφιότητα του Αμπντουλάχ Γκιούλ στην προεδρεία της χώρας.

Τελικά φαίνεται πως ο Ερντογάν έκαμψε τις αντιρρήσεις των στρατιωτικών παρουσιάζοντας στον στατηγό Μπουγιούκανιτ βίντεο με την κόρη του σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με άνδρες και γυναίκες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης Ερντογάν-Μπουγιούκανιτ αναφέρεται σε κρυπτογραφημένο τηλεγράφημα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο εστάλη το 2008 και το οποίο κάνει λόγο για μία επίσκεψη ανωτέρων αξιωματούχων των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας στον Αμερικανό πρέσβη, όπου μάλιστα παρουσιάστηκε και το σχετικό βίντεο με την κόρη του Μπουγιούκανιτ να κάνει έρωτα με άνδρες, γυναίκες και διάφορα «ερωτικά βοηθήματα».

Όπως φαίνεται οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας κατέγραψαν το βίντεο και στη συνέχεια το έδωσαν στον Τούρκο πρωθυπουργό ο οποίος τις εκμεταλλεύτηκε... υπέρ το δέον!

Υπενθυμίζεται πως στις 27 Απριλίου 2007, η προσπάθεια του Ερντογάν να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γκιούλ είχε «παγώσει» καθώς ο στρατός -δια στόματος Μπουγιούκανιτ- είχε διαμηνύσει πως θα αντιδράσει.

Οκτώ ημέρες μετά, ο Ερντογάν κάλεσε αιφνιδίως τον Μπουγιούκανιτ στο πρωθυπουργικό γραφείο στην περιοχή του Ντολμά Μπαχτσέ. Η συνάντηση κράτησε 1 ώρα και 30 λεπτά και σε αυτήν προβλήθηκαν τα όργια της κόρης του Μπουγιούκανιτ. Κατά την έξοδο των δύο ανδρών ο Ερντογάν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «το περιεχόμενο της συνομιλίας θα το πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο και δεν πρόκειται να πει τίποτε».

Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η επίσημη υποψηφιότητα του Αμντουλάχ Γκιουλ για την προεδρία και όλα κύλησαν ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...