Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Μηχανή της ομάδας Δ πέφτει πάνω σε διαδηλωτές

Ένα νέο βίντεο που δείχνει ανάγλυφα το αλαλούμ που επικράτησε χτες στην Αθήνα έρχεται στη δημοσιότητα. Δείχνει ένα κομβόι μηχανών της ομάδας Δ να περνά μέσα από τον κόσμο, και μία από αυτές να παρεκκλίνει από την πορεία της και να πέφτει πάνω σε διαδηλωτές!

 Σύμφωνα με τον Perseus999 που ανέβασε το βίντεο στο YouTube, το περισταστικό συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην οδός Μητροπόλεως. Εκεί είχαν συγκεντρωθεί  χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα και αρνούνταν να αποχωρήσουν, παρά τις διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.


Ξαφνικά, από την πίσω πλευρά, ακούγονται σειρήνες και ο κόσμος παραμερίζει πιστεύοντας ότι πρόκειται για ασθενοφόρο. Όμως πρόκειται για μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και της ομάδας Δ, που πρακτικά εμβολίζουν τον κόσμο. Μία μηχανή παρεκκλίνει της πορείας της και πέφτει στο πεζοδρόμιο όπου βρίσκονται πανικόβλητοι διαδηλωτές. Επικρατεί πανικός. Οι αστυνομικοί κατεβαίνουν από τη μηχανή κρατώντας γκλομπ ενώ ακούγονται δεκάδες εκρήξεις από κρότου-λάμψης που ρίχνουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί που βρίσκονται μπροστά και πίσω.

Ο κόσμος τρέχει προς τα πίσω στην Μητροπόλεως, ενώ ορισμένοι θερμόαιμοι πετούν καθίσματα στους αστυνομικούς. Ενα καπνογόνο -άγνωστο από ποιον- πέφτει κάτω από ένα αυτοκινητο που παραλίγο να πάρει φωτιά. Η συνέχεια στο βίντεο  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...