Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στο Ντουμπάι”

Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν βρισκόταν στο Ντουμπάι και είχε βγει με τους φίλους της βόλτα σε ένα μαγαζί. Μάλιστα όταν την άγγιξε ο άλλος, εκείνη το είπε στην παρέα της και τον έδιωξαν από το μαγαζί αφού τον χτύπησαν.

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, νικήτρια του Miss Europe Face που συμμετείχε και στο Next Top Model, που μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” και δήλωσε ότι έπαθε σοκ από αυτό που της συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα είπε: “Ένα βράδυ που είχα βγει να διασκεδάσω με φίλους, δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από ένα “κύριο”. Και γυρνάω, γιατί με άγγιξε, κοιτάω και μου κάνει “σσσσ” και μόλις το είδα το “σσσσ” τρελάθηκα και το είπα στους ανθρώπους που με συνόδευαν εκεί και τον τακτοποίησαν καταλλήλως και τον έδιωξαν και από το μαγαζί. Έπαθα σοκ! Δεν εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά, ο συγκεκριμένος όμως έφαγε λίγο ξύλο γιατί λογικό μου ακούγεται, κι' αυτό που του έκαναν λίγο ήταν για μένα. Ήταν σαν ταινία, γιατί έπεσε πάνω σε κάτι τραπέζια και τον έχασα μετά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...