Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τζένη Θεωνά: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν. Μπορεί να τους φοβίζω… τι να πώ…»

Καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό mou» ήταν η Τζένη Θεωνά η οποία παρά το ότι συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες Ελληνίδες, μεταξύ άλλων δήλωσε πως και ανασφάλειες έχει και δεν την φλερτάρουν οι άνδρες.

«Είμαι πολύ ανασφαλής αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το εάν είμαι όμορφη ή άσχημη, αλλά με την φάση στην οποία βρίσκομαι ψυχολογικά. Κάνω σύντομους απολογισμούς ανά τακτά διαστήματα και τα βρίσκω με τον εαυτό μου. Και προχωράω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει πως η ίδια είναι ανασφαλής αφού είναι αντικειμενικά όμορφη και τη ρώτησε αν υπάρχουν μέρες που κοιτάζεται στον καθρέπτη της και δεν της αρέσει ο εαυτός της εκείνη του απάντησε: «Εννοείται ότι μου συμβαίνει αυτό. Σε ποιον άνθρωπο δεν συμβαίνει;»

Όσον αφορά τώρα στο αν η ηθοποιός έχει πέραση στους άνδρες και αν της εκδηλώνουν το θαυμασμό τους η Τζένη Θεωνά απάντησε: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν. Μπορεί να τους φοβίζω... τι να πώ...» και τόνισε ακόμη πως της αρέσει ο άνδρας να την κάνει να αισθάνεται πριγκίπισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...